Teplé ovocie s granolou

Čas prípravy

10 minút

Počet porcií

1

Náročnosť

Teplé ovocie s granolou

Ingrediencie
  • Ľubovoľné sezónne ovocie (tentoraz sme zvolili hrušku a broskyňu)
  • ¼ ČL mletého kardamónu
  • ½ ČL mletej škorice
  • 1 PL javorového sirupu
  • 1 PL kokosového oleja
  • Bezlepkovú (alebo akúkoľvek) granolu
Popis

1. V malej panvici rozohrejeme kokosový olej.

2. Medzitým umyté a očistené ovocie nakrájame na malé kocky a pridáme do panvice.

3. Posypeme koreninami, prilejeme sirup a podusíme pár minút aby ovocie mierne zmäklo ale zároveň ostalo stále chrumkavé.

4. Teplé ovocie prelejeme do misky a posypeme granolou.

Tip: Misku môžeme preliať obľúbeným orechovým maslom.