Vianočné škoricové hviezdičky
Ingrediencie
- 150g Mleté MANDLE
- 80g Trstinový cukor práškový
- 1 Vaječný bielok
- 1 ČL cejlónska škorica
- 1 Vaječný bielok vyšľahaný so 120g trstinového práškového cukru
- ALERGÉNY SÚ V RECEPTE VYZNAČENÉ VEĽKÝM PÍSMOM
Popis
1. MANDLE, cukor a škoricu premiešame. Pridáme bielok a vypracujeme pevné cesto
2. Pracovnú dosku zakaždým posypeme trochou práškového trstinového cukru, aby sa nám cesto nelepilo a vykrajujeme hviezdičky
3. Hviezdičky potierame vyšľahaným bielkom s cukrom a dáme piecť pri 150°C na 14-15 minút
Poznámka: Hviezdičky nebudú také snehobiele ako sme zvyknutí pri originálnom recepte, nakoľko používame trstinový cukor